O najzaujímavejšiu postavu zo snehu... - akcia presunutá na iný termín!

28.01.2012 11:00


"10, 20, 30.... dám Vám ťažký príklad. Koľko snehuliakov sa už narodilo na svete? hmmm... Neviete?! Kto by ich chcel zrátať, tomu začnú plakať, že znášajú, iba zimu... že môžu mať iba mínus... Bez mínusu sú vraj mínusoví.... Tak preto, nikdy nespočítavajte svojich snehuliakov :))"

Takto nejako spevavo sa začínala dávna zimná rozprávka "Snehuliacke rozprávky" v televízii. Možno si ju niektorí ešte pamätáte. Keďže sme sa aj v našich končinách dočkali snehu a vyhliadky na najbližší víkend sú priaznivé, OZ Arboraetas vyhlasuje súťaž  o postavenie najzaujímavejšieho výtvoru zo snehu v sobotu 28.1.2012 o 11:00 pri čajovni Arboraetas. Deti môžete prísť aj so svojimi rodičmi. Vždy sa zíde posila. Aby bolo snehu dostatok, prineste si ho zo svojho dvora, napr. na sánkach. Môžete si doniesť aj lopatky a potrebné náčinie ako doplnky pre vaše výtvory (mrkva, uhlie, šál, čiapky a pod.)

Všetky snehové výtvory budú stáť pri čajovni a tie najzaujímavejšie budú odmenené. Samozrejme všetci ste pozvaní na čaj! :)